Pakej Video 2018

Pakej Video 2018

Ini merupakan dua produk KILLER saya dimana ia telah banyak membantu mereka terlibat dalam bisnes sublet ini.Mungkin anda masih tertanya-tanya apakah sebenarnya sublet ini.Sublet merupakan satu cabang dalam pelaburan hartanah yang tidak memerlukan anda membeli hartanah.Bunyi macam MUSTAHIL tetapi inilah HARTA KARUN TERSEMBUNYI di dalam Hartanah yang menjadi permainan otai-otai hartanah ketika ini.

 

Walaubagaimanapun masih ramai lagi di luar sana masih lagi takut-takut untuk mulakan bisnes sublet ini. Berdasarkan soalan-soalan yang sering saya terima, antara faktor ramai yang NAK mulakan bisnes sublet ini tetapi masih lagi takut-takut lagi ialah:


TIADA ILMU DALAM HARTANAH

Nak start tapi takde ILMU langsung dalam hartanah ini.Lagi-lagi bab yang melibatkan perjannjian dan sebagainya.Bab ini dah la berkaitan dengan LEGAL,Kalau silap buat dan takde ILMU nanti mau ke LOKAP nanti.


TIADA MODAL NAK START

Nak mulakan bisnes ini, tapi Masalahnya berapa modal yang perlu ada dalam tangan?.Dalam apa-apa juga bisnes pun perlu keluarkan modal awal.Takut nanti bila dah keluarkan modal besar kemudian pulangannya tak setimpal.Bak kata orang Return Of Investment tak mencapai kehendak..


TAK TAHU KAWASAN TERBAIK

Ramai yang tak tahu kawasan mana yang terbaik untuk START sublet. Ada yang beritahu kena buat sublet dekat kawasan rumah sendiri sebab boleh jimatkan kos.Ada juga beritahu kena buat kat kawasan yang betul-betul HOT AREA.Mana satu yang betul?.Fikirkan benda ni lama sangat sampai tak buat-buat sublet.

 

DAH BUAT SUBLET, TAPI TAK UNTUNG

Ada juga yang dah buat sublet tetapi tak untung pun.Bulan-bulan dok keluar duit poket sendiri bayar kepada owner dan tanggung OVERHEAD rumah sublet.Buat bisnes yang tak menguntungkan lebih baik takyah buat bisnes.


TIADA ORANG NAK TUNJUK CARA BETUL

Sebelum ini dah buat sublet,tapi asyik-asyik silap jer.Yer la tak de sape nak guide cara yang betul. Ingatkan baca buku jer dah boleh faham.Rupa-rupanya banyak lagi “benda-benda kecik” yang perlu tahu untuk elakkan keruguan yang besar.Itu yang asyik “langgar dinding”sahaja.Rugi masa dengan duit


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Video
20
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran