NAK TAK SAYA BANTU & COACH ANDA

SECARA DIRECT ONE TO ONE BINA BISNES SUBLET & JANA PASSIVE INCOME RM 4 ANGKA SETIAP BULAN ?

Walaupun anda seorang NEWBIE dan tak pernah dengar langsung perkataan SUBLET sebelum ini..

 

Sebelum pergi lebih lanjut mari kita berkenalan terlebih dahulu…

Nama saya Fairuz Razak dan saya merupakan usahawan sublet dari tahun 2012..

Saya juga merupakan Penulis Bagi Ebook BESTSELLER Rahsia Sublet Premium dan Juga 50 List Hot Sublet

Ebook Rahsia Subet Premium dan Ebook 50 List Hot Sublet


 

Ditemuramah oleh TV ALHijrah untuk Ebook Rahsia Sublet Premium


Ini merupakan dua produk KILLER saya dimana ia telah banyak membantu mereka terlibat dalam bisnes sublet ini.Mungkin anda masih tertanya-tanya apakah sebenarnya sublet ini.Sublet merupakan satu cabang dalam pelaburan hartanah yang tidak memerlukan anda membeli hartanah.Bunyi macam MUSTAHIL tetapi inilah HARTA KARUN TERSEMBUNYI di dalam Hartanah yang menjadi permainan otai-otai hartanah ketika ini.

 

Walaubagaimanapun masih ramai lagi di luar sana masih lagi takut-takut untuk mulakan bisnes sublet ini. Berdasarkan soalan-soalan yang sering saya terima, antara faktor ramai yang NAK mulakan bisnes sublet ini tetapi masih lagi takut-takut lagi ialah:


TIADA ILMU DALAM HARTANAH

Nak start tapi takde ILMU langsung dalam hartanah ini.Lagi-lagi bab yang melibatkan perjannjian dan sebagainya.Bab ini dah la berkaitan dengan LEGAL,Kalau silap buat dan takde ILMU nanti mau ke LOKAP nanti.


TIADA MODAL NAK START

Nak mulakan bisnes ini, tapi Masalahnya berapa modal yang perlu ada dalam tangan?.Dalam apa-apa juga bisnes pun perlu keluarkan modal awal.Takut nanti bila dah keluarkan modal besar kemudian pulangannya tak setimpal.Bak kata orang Return Of Investment tak mencapai kehendak..


TAK TAHU KAWASAN TERBAIK

Ramai yang tak tahu kawasan mana yang terbaik untuk START sublet. Ada yang beritahu kena buat sublet dekat kawasan rumah sendiri sebab boleh jimatkan kos.Ada juga beritahu kena buat kat kawasan yang betul-betul HOT AREA.Mana satu yang betul?.Fikirkan benda ni lama sangat sampai tak buat-buat sublet.

 

DAH BUAT SUBLET, TAPI TAK UNTUNG

Ada juga yang dah buat sublet tetapi tak untung pun.Bulan-bulan dok keluar duit poket sendiri bayar kepada owner dan tanggung OVERHEAD rumah sublet.Buat bisnes yang tak menguntungkan lebih baik takyah buat bisnes.


TIADA ORANG NAK TUNJUK CARA BETUL

Sebelum ini dah buat sublet,tapi asyik-asyik silap jer.Yer la tak de sape nak guide cara yang betul. Ingatkan baca buku jer dah boleh faham.Rupa-rupanya banyak lagi “benda-benda kecik” yang perlu tahu untuk elakkan keruguan yang besar.Itu yang asyik “langgar dinding”sahaja.Rugi masa dengan duit


Adakah anda juga mempunyai masalah di atas?


Oleh sebab itu saya terpanggil untuk bantu dan bimbing mereka yang benar-benar SERIUS nak jana pendapatan pasif 4 angka setiap bulan melalui sublet ini. Saya nak tunjuk dan kongsikan SEMUA perkara yang anda WAJIB tahu sebelum anda nak mulakan bisnes  sublet ini secara detail dalam secara LIVE ONE TO ONE dengan saya dalam :

 

GROUP COACHING SUBLET

Tarikh : 7 Januari 2017

Tempat : MPWS ,Bandar Baru Bangi.

Masa : 9.00 Pagi – 5.00 ptg

 

AMARAN : KELAS INI HANYA UNTUK MEREKA YANG BENAR-BENAR ZERO BERKAITAN DENGAN SUBLET DAN INGIN MENJANA PENDAPATAN PASIF MELALUINYA.SEKIRANYA ANDA DAH MEMILIKI UNIT SUBLET KELAS INI BUKAN UNTUK ANDA.

 

Ini merupakan kelas HANDS ON yang pertama pernah diadakan di mana selama 8 Jam ini anda akan bersama-sama dengan saya belajar proses dari A-Z bagaimana untuk SETUP bisnes sublet anda.Anda DIWAJIBKAN untuk membawa LAPTOP atau TABLET dimana anda akan TERUS BUAT apa yang diajar  di dalam kelas nanti.Sebab apa kena terus buat?Sebab saya nak anda RASA sendiri proses buat sublet ini supaya kalau tak FAHAM BOLEH TERUS TANYA pada saya. Takut nanti balik rumah langsung tak buat.

 

Ini antara perkara penting yang anda akan belajar di dalam kelas ini:

 

KETAHUI MARKET SEGMENT SUBLET

Di sini saya tunjukkan bagaimana untuk ketahui MARKET SEGMENT di sesuatu kawasan.Daripada Market segment inilah baru anda dapat KETAHUI Prospek yang bakal menjadi penyewa bagi unit sublet anda. Apabila anda tahu Market Segment senang nak buat SPLIT TEST bagi memastikan anda dapat TARGETED bakal penyewa.

CARA MUDAH CHECKED DEMAND KAWASAN

Lepas dah tahu MARKET SEGMENT,apa yang anda perlu lakukan ialah kena TEST sama ada betul atau tidak MARKET SEGMENT yang anda pilih tersebut.Biasanya kita akan gunakan DUMMY IKLAN untuk melihat potensi sesebuah kawasan.Di sini saya akan tunjukkan secara detail bagaimana nak buat DUMMY IKLAN yang betul secara LIVE di hadapan anda.

CARA MUDAH DAPATKAN UNIT SUBLET

Setelah dah tahu market segment dan demand sesuatu kawasan, langkah seterusnya saya akan tunjukkan cara paling mudah nak dapatkan unit sublet.Biasanya ada 2 cara untuk mendapatkan unit sublet iaitu melalui Ejen ataupun melalui Owner rumah sendiri.Saya akan tunjukkan  kedua-dua cara dan PRO and CONTRA apabila anda deal diantara dua orang ini.

TEKNIK MENGAYAT OWNER RUMAH

Ini di antara masalah paling sinonim dihadapi oleh mereka yang nak baru nak START bisnes sublet. Sebenarnya anda boleh AYAT OWNER untuk memberikan rumah mereka untuk anda jadikan sublet. TETAPI mestilah dengan cara yang betul. Jangan terus call dan bagitau yang anda nak sublet rumah mereka .MEMANG TAKKAN DAPAT PUNYA.Saya akan berikan AYAT-AYAT yang anda boleh gunakan untuk “memaksa”owner menyerahkan unit mereka untuk dijadikan sublet.

4 JENIS MODAL SUBLET

Nak mulakan apa-apa bisnes mesti kena ada modal.Bisnes sublet juga tidak terkecuali.DI dalam kelas nanti saya akan tunjukkan 4 Modal yang perlu ada sebelum start bisnes sublet. ANDA ADA MASALAH DENGAN MODAL? Saya juga akan berikan TIPS-TIPS bagaimana nak START dengan modal yang minimum dan strategi bagaimana MODAL yang dilaburkan dapat dipulangkan dalam masa 5 bulan sahaja.

TEKNIK DAPATKAN MENYEWA DARI SYURGA

Penyewa dari syurga ini adalah penyewa yang menyenangkan kita sebagai subletter.Mereka ini takkan berikan masalah yang banyak kepada anda.Dan yang paling penting mereke akan bayar ON TIME sewa rumah.Inilah ciri-ciri penyewa yang kita nak sebenarnya.Bagaimana nak dapatkan penyewa ini? Saya akan berikan cara bagaimana anda boleh FILTER penyewa supaya mereka ini tergolong di kalangan penyewa dari syurga.

BLUEPRINT RM16K DALAM 2 TAHUN

Boleh berikan saya apa juga pelaburan yang boleh berikan pulangan RM16K dalam masa dua tahun dengan RISIKO paling minimum? Saya akan tunjukkan PROVEN case study Cara bagaimana anda nak dapatkan RM16k dalam masa 2 tahun melalui SATU UNIT SUBLET sahaja.Itu baru satu,kalau anda ada 3 unit dan dapat RM48K?Best tak?

EXIT PLAN SUBLET

Semua bisnes dan pelaburan ada RISK tersediri. Bisnes sublet juga ada tidak terlepas dari risiko.Tetapi berita baiknya dalam kelas nanti, apa yang saya akan ajar adalah FLOW A-Z dimana anda boleh MINIMUMKAN risiko berdasarkan pengalaman saya dalam bidang sublet.Anda boleh TIRU dan APPLY sahaja dalam bisnes sublet anda. Jika masih tidak menjadi juga saya siap berikan EXIT PLAN yang terbaik supaya anda tak RUGI banyak dalam bisnes ini.

 

Modul-modul di atas adalah modul yang sama yang saya kongsikan bersama peserta PERSONAL COACHING saya baru-baru ini. Berikut adalah di antara feedback yang saya perolehi dari sebahagian dari mereka berkaitan dengan GROUP COACHING ini:

 

RAZI,Real Estate Negotiator : "Walaupun saya dalam bidang REN tapi ILMU SUBLET ini cukup berbeza"



ANAS,Pembantu Peguam Syaríe : "Lebih detail teknikal di dalam kelas ini"



Mereka antara peserta personal Coaching saya yang sanggup untuk membayar RM XXXX untuk INVEST bagi kejayaan bisnes sublet mereka.Bagi mereka ILMU adalah faktor yang paling penting sebelum memulakan apa jua INVESTMENT.Sebab kita boleh MINIMUMKAN RISIKO dengan mempunyai ILMU.

Jadi berapakah harga untuk anda sertai GROUP COACHING SUBLET ini?Kalau ikutkan harga bagi peserta personal Coaching saya ialah 


                  RM 3000


Tetapi KHAS untuk anda semua saya nak berikan HALF dari harga yang mereka bayar.Boleh tak?Saya nak berikan 

                  RM 1500


Masih lagi Rasa MAHAL untuk ILMU ini? Okay lah saya beri lagi potongan sehingga....

                   RM 100



Rasa macam dah okay kan?Tapi takpe sebab saya baik hari saya nak berikan pada harga....

RM 97 SAHAJA!



TETAPI....



BERTINDAK SEKARANG !...JADI ANTARA 20 YANG TERAWAL..BOLEH TERUS MENDAFTAR DENGAN MENGISI BORANG DI BAWAH INI


p.s : Saya tak berani janji yang kuota ini akan bertahan lama.Berdasarkan pengalaman kuota ini hanya bertahan selama sehari sahaja.Jadi bertindak sekarang!



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
GROUP COACHING SUBLET HABIS
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA